Полицията в Пловдив ще предприеме мерки за опазване на обществения

...
Полицията в Пловдив ще предприеме мерки за опазване на обществения
Коментари Харесай

Организация и мерки за сигурност по време на мача Локо Пд – ЦСКА

Полицията в Пловдив ще предприеме ограничения за запазване на публичния ред преди, по време и след привършване на футболната среща сред Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив.

Двата отбора се изправят един против различен в отсрочен мач от 7-ия кръг на шампионата, като срещата е през днешния ден от 17:15 часа на " Лаута ".

От полицията в Пловдив оповестиха, че е основана нужната организация от сборни пунктове по маршрутите на напредване на почитателите на двата тима, които ще бъдат съпроводени от полицейски екипи при идване и овакантяване на спортното оборудване.

В тази връзка е допустимо отчасти или цялостно прекъсване на придвижването по някои от улиците в региона. 

За да се избегне скупчване на искащи да гледат мача, входовете на стадиона ще бъдат отворени от 15:30 часа.

На изградените  контролно-пропускателни пунктове униформените ще ревизират прецизно и няма да позволяват лица под въздействието на алкохол или наркотици; с наложени забрани за посещаване на спортни мероприятия; малолетни без пълновръстен компаньон.

При определяне на неразрешени предмети и движимости, притежателите им ще бъдат отвеждани и арестувани в полицейския арест. Всички извършители ще бъдат глобени според Закона за запазване на публичния ред при провеждането на спортни мероприятия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР