Полицията в Пловдив ще ангажира около 1000 униформени за предстоящия

...
Полицията в Пловдив ще ангажира около 1000 униформени за предстоящия
Коментари Харесай

Полицията ще охранява мача "Ботев" - "Левски" с двойно повече души

Полицията в Пловдив ще ангажира към 1000 униформени за идния футболен мач сред " Ботев " (Пловдив) и " Левски ". Срещата от 28-ия кръг в Първа лига е в събота от 20 часа. С нея ще бъде открит и ремонтирания стадион " Христо Ботев ", като това ще бъде първи мач на оборудването от близо 10 години.

Броят на униформените ще бъдат над два пъти повече от нормалния при футболни срещи. Със засилено полицейско наличие се охраняват само дербитата " Левски " - ЦСКА и " Ботев " - " Локомотив ".

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив оповестиха на конференция, че за мача ще бъдат ситуирани две водометни машини и друга профилирана техника. Също по този начин 30 служебни животни - 20 кучета и 10 коня.

Още от 15.30 ч. ще има действия към стадиона, където ще се организира концерт.

Билетите за срещата, като ще участват над 18 хиляди фенове.

" Мероприятието стартира в 15:30 часа и ще завърши към 22:00 часа. Надяваме се то да се трансформира в празник за града. Отправяме молба към почитателите тима хазаин и към почитателите на гостите за законосъобразно държание, с цел да може дълго чаканият миг да не бъде засенчен от хулигански прояви ", съобщи шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив - старши комисар Васил Костадинов.

Феновете на " Левски " ще бъдат посрещани от полицейски чиновници на два пункта в двете направления на 133-ия километър на автомагистрала " Тракия " и ще бъдат съпроводени до мястото за паркиране в Пловдив.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР