Полицията в Пловдив проверява случай, при който шофьор на джип

...
Полицията в Пловдив проверява случай, при който шофьор на джип
Коментари Харесай

Простащина: Пловдивчанин с джип BMW засече линейка, наби мъж с инсулт и съпругата му, а после избяга

Полицията в Пловдив ревизира случай, при който водач на джип е набил двама съпрузи след серия от засичания на пътя.
Случаят е от 5 септември и съгласно очевидци нападателният водач първо блъснал дамата, а по-късно и мъжа, който бил транспортиран в кола за спешна помощ с диагноза инсулт.
Инцидентът беше огласен в обществената мрежа Facebook с апел да бъде открит водача на джипа. Синът на потърпевшите мъж и жена споделя, че на 5 септември 2018 година кола за спешна помощ е взела татко му, който бил превозен от Велинград до Пловдив след изкаран преди дни инсулт. Майката на момчето се качила на фамилния автомобил и следвала медиците, които разпоредили двете коли да се движат постепенно и деликатно.

В Пловдив на кръстовището на Захарна фабрика джип BMW се вредил сред колата за спешна помощ и фамилния автомобил. Съпругата на болния мъж пробвала да се предреди пред джипа, което ядосало водача му. Той я засякъл, след което излязъл от автомобила и нанесъл на дамата удар с пестник. Свидетел на случката става и болния мъж, който вижда всичко през прозореца на колата за спешна помощ. Въпреки слабото си физическо положение, той съумява да отвори вратата на колата за спешна помощ като се пробва да отбрани брачната половинка си. В резултат водачът на BMW-то атакува и него.
От шока болният мъж припада, а биячът напуща мястото на случая.
" Свързвам се с вас с вярата, че някой безсънен жител ще се отзове и помогне да намерим въпросният господин от грозната преживелица, която стигна до мен. Става въпрос за моя близка другарка и нейните родители. Ако някой е видял, чул или знае освен това, което би било от изгода, апелирам да се свърже с мен на персонално известие. Благодаря! ", написа жена в обществената мрежа.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР