Полицията в Пазарджик е предприела засилена полицейска охрана на многопрофилната

...
Полицията в Пазарджик е предприела засилена полицейска охрана на многопрофилната
Коментари Харесай

Полиция и кучета пазят Пазарджишката болница от 300 цигани

Полицията в Пазарджик е подхванала засилена полицейска защита на многопрофилната болница в града поради случай нощес, при който са се събрали над 300 роми, оповестява БНР.

След злополука на пътя сред селата Братаница и Ветрен дол е зародило напрежение. При удар в крайпътно дърво са починали двама души , а един е тежко ранен. Веднага откакто жертвите и потърпевшият са били откарани в болничното заведение, дворът ѝ се е извършил с ядосани техни близки и познати .

Според шефа на МБАЛ - Пазарджик доктор Васил Вълчев обстановката е излязла отвън надзор и е имало действителна заплаха за живота на лекарите.

" За две-три минути идват 5 полицейски коли с 25 служителя на реда и с кучета. Не могат да овладеят обстановката и по неотложност идва и " Жандармерията. " Искам да благодаря на органите на реда, които реагираха доста бързо, доста съответно и бяха предотвратени всевъзможни затруднения , които биха могли да се получат сред една голяма навалица над 300 индивида и здравните служащи ", разяснява доктор Вълчев.

В момента ситуацията е спокойна , само че болничното заведение е под полицейска защита. Човекът, който лежи в болничното заведение, е охраняван също от служител на реда.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР