Полицията в Париж започна разследване за убийство, след като тялото

...
Полицията в Париж започна разследване за убийство, след като тялото
Коментари Харесай

Зловещо! Откриха трупа на 12-годишно момиче в куфар, с цифри по тялото

Полицията в Париж стартира следствие за ликвидиране, откакто тялото на 12-годишно момиче беше намерено във френската столица, заяви френската телевизия. 
Прочетете още
Детето е било вързано и напъхано в куфар. Жертвата е открита със завързани крайници и китки, с тиксо към лицето и очевидно с няколко порязвания на гърлото.

Момичето е намерено с необясними числа по тялото. Аутопсията е посочила, че тя е умряла от задушаване. Цифрите “1 ” и “0 ” са открити върху натрупа на детето, твърди френската телевизия BFMTV.

Момичето е открито пред жилищен блок в 19-ти регион на френската столица, откакто е било оповестено за изчезнало от майка си, откакто не се е прибрало от учебно заведение.

Източник от полицията показва, че не са били изписани или изрязани по кожата, а са били „ сложени “ върху нея с някакво „ устройство “.
От полицията към момента не могат да си обяснят знаят какво значат числата.

Записи от камерите за видеонаблюдение демонстрират жена отвън постройката, носеща куфар. Същият куфар, считат служителите на реда, по-късно е открит на няколко пресечки по-далеч от къщата на детето.

Според BFMTV четирима души са арестувани, само че не е ясна повода за задържането им.

Сред тях е мъжът, който се е свързал с полицията, откакто е разкрил куфара.

Снимката е илюстративна!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР