Полицията в отказа на три опозиционни организации да проведат митинги

...
Полицията в отказа на три опозиционни организации да проведат митинги
Коментари Харесай

Полицията в Хонконг забрани митингите на 1 юли

Полицията в отхвърли на три опозиционни организации да проведат манифестации на 1 юли – деня на прехода на административния регион под контрола на, заяви „ South China Morning Post ”, представен от ТАСС.

Отказът да бъдат утвърдени поръчките за уличните шествия е стимулиран от заплахата от разпространяването на коронавирусната зараза и настоящата в града възбрана за събиране на групи от повече от четири индивида.
 Конгресът на Съединени американски щати прикани Байдън да продължи със наказания против Китай поради Хонконг Конгресът на Съединени американски щати прикани Байдън да продължи със наказания против Китай поради Хонконг
Камарата на представителите на Съединени американски щати одобри резолюция, призоваваща държавното управление на Съединени американски щати да продължи със санкционния напън върху Китай зар...

По-рано опозиционната продемократична коалиция " Граждански фронт за правата на индивида ", която годишно организираше многохилядни шествия на този ден, този път се отхвърли от концепцията да изиска позволение за осъществяване на проява. Тя изясни това с обстоятелството, че " не вижда късмет да получи позволение " в изискванията на обществени ограничавания, както и поради проблеми с регистрацията и следствието против нейни деятели.

Три други организации са подали публични заявки за осъществяване на манифестации, в това число лявата Лига на социалдемократите. Те дадоха обещание да обезпечат разделянето на участниците на групи от по четирима и да поддържат разстояние от метър и половина сред тях, само че в последна сметка получиха отвод от полицията. Служителите на правоохранителните органи показаха, че обществените шествия остават „ рискови събития “. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР