Полицията в Ню Йорк задържа мъж, за когото се смята,

...
Полицията в Ню Йорк задържа мъж, за когото се смята,
Коментари Харесай

Страшен кютек в Макдоналдс завърши с погром, клиент извади брадва ВИДЕО

Полицията в Ню Йорк задържа мъж, за който се счита, че е буйствал в едно от заведенията на Макдоналдс в града и е заплашвал клиенти с секира. Видеото от случая беше публикувано от консуматор на Twitter.

Инцидентът се случил предишния петък сутринта. Във видеото, което беше оповестено онлайн, мъж се кара с други гости, блъска и бие един от тях. В отговор група от трима души стартира да го бие. Спорът стопира за малко и след къса пауза посетителят вади секира от раницата си и стартира да троши интериора на заведението – маси, стени и други Освен това заплашва и нанася няколко удара по главата на различен клиент, след удара мъжът пада от стола на пода.

NYC always good for some chaotic mayhem. He didn’t hurt anybody, but could have been ugly!
— Shakes Mcgoo (@McgooShakes)

Освен брадвата, в раницата на нападателя е открит и нож. По-късно нападателят се качил на колелото си и си тръгнал.  

В отговор на питане на публицисти градската полиция заяви, че обвиненият, 31-годишният Майкъл Паласиос е арестуван. Срещу него са повдигнати обвинявания за съзнателно причиняване на вреди, както и за закани и нелегално владеене на оръжие.

" Свидетели оповестяват, че обвиненият е извадил секира от раницата си и е заплашвал други. Той съзнателно е предизвикал материални вреди на заведението. Пристигналите на място чиновници са го задържали, а в раницата е открит и нож. Няма данни за пострадвания ".

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР