Полицията в Ню Йорк разследва брутално гангстерско убийство, при което

...
Полицията в Ню Йорк разследва брутално гангстерско убийство, при което
Коментари Харесай

Гангстерска вендета заради чанта: убиха двама младежи СНИМКИ

Полицията в Ню Йорк проверява брутално гангстерско ликвидиране, при което са убити двама младежи. Причината? Спор за открадната чанта и вендета сред две банди.

23-годишната Ники Хуанг и 22-годишният Джеси Парила били отвлечени в Бронкс предходната неделя, а телата им, със следи от патрони, са открити на идващия ден в подпалена кола.

Разследващите считат, че Парила, който познавал момичето от гимназията, няма нищо общо със разногласието. Ники си навлякла гнева на бандитите, тъй като разказала, че чантата й била открадната от техни членове на друга формация. Парила, който е някогашен баскетболист, се оказал на несъответствуващото място в неверния миг.



Хуанг била собственичка на разкрасително студио и се оказала в основата на гангстерския спор сред групировките - Up the Hill и Down the Hill, която стигнала до вълна от принуждение и най-малко три натрупа. Банди с тези имена се срещат и в други елементи на Америка и също са в спор, само че няма изясненост дали са обвързани с огромните незаконни организации в страната.

Хуанг била ограбена преди седмица на територия, следена от Up The Hill. Била отмъкната чанта, в която има пари, персонални документи и банкови карти.

Вместо да отиде в полицията, тя съобщила на свои другари в бандата, че причинителят е от техните врагове. Според управляващите това почнало спор сред групировките – същата нощ бил погубен член на Down The Hill.

Последвал и отговор за убийството - нови покушения. Били простреляни двама младежи. Те се отървали единствено с рани по крайниците, написа " Дейли мейл ".

Но от бандата не били завършили с отговора си. Членове на Down The Hill отвлекли Ники и Парила и под дулото на револвер предиздвикали момичето да се обади на своя прочут от противниковата формация, с цел да го примами в засада.

Няма данни дали този лицемерен опит за възмездие е сработил. Приятелят на Хуанг е бил убит в главата, когато отишъл да хвърли боклука преo собствeния си дом.

Вендетата ескалирала в убийството на Ники и Парила. Те били закарани в пусто част на Бронкс и били разстреляни. Загинали в Хондата на майката на момчето Мишел Моралес. После убийците запалили автомобила.

Моралес разказала на публицистите, че нейният наследник просто е карал момичето. “Имала е потребност някой да я закара и му се обади, не знам по какъв начин са стигнали до Бронкс”, споделя тя.

“Беше си у дома през целия ден, трябваше да ме посрещне, само че не пристигна. Обадих му се, само че не дигна... Простреляли са го два пъти,” споделя почернената жена.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР