Полицията в Нова Зеландия е установила самоличността на двете деца,

...
Полицията в Нова Зеландия е установила самоличността на двете деца,
Коментари Харесай

Ясна е самоличността на децата, намерени в куфари в Нова Зеландия


Полицията в Нова Зеландия е открила самоличността на двете деца, чиито остатъци бяха открити в куфари, продадени на онлайн търг по-рано този месец, оповестява Си Би Си Нюз. Семейството е поискало имената им да не бъдат съобщавани. Полицията стартира следствие на ликвидиране, откакто останките бяха открити в Южен Окланд на 11 август. Разследващите откриха, че децата евентуално са били на възраст сред 5 и 10 години, когато са умряли. Според тях децата са били мъртви от три или четири години. Все още не е ясна повода за гибелта.

Преди седмица полицията в южнокорейската столица Сеул откри дамата, за която се счита, че е майка на децата. Жената е на към 40 години и в пристигнала в Южна Корея през 2018 година Тя е била родена в Южна Корея, само че по-късно отпътува за Нова Зеландия, от където получава и поданство. От полицията са открили, че адресът на дамата в Нова Зеландия съответствува с този, на който куфарите са били съхранявани години наред. 

Властите ревизират записите от камери, Складовото помещение, където са съхранявани куфарите, е прегледано подробно от криминалистите. 

Южнокорейската полиция си сътрудничи с новозеландските управляващи посредством Интерпол.

Полицията акцентира, че фамилията, което е купило куфарите, не е обвързвано със гибелта на децата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР