Полицията в Масачузетс търси наказателни обвинения срещу трима мъже от

...
Полицията в Масачузетс търси наказателни обвинения срещу трима мъже от
Коментари Харесай

Властите в Масачузетс търсят наказателни обвинения срещу трима мъже във връзка със смъртта на фен в мача на Patriots

Полицията в Масачузетс търси наказателни обвинявания против трима мъже от Роуд Айлънд във връзка със сдърпване по време на мач на New England Patriots, довело до гибелта на почитател на Ню Хемпшир, съгласно известие за вести от полицейското ръководство на Фоксбъро.

53-годишният Дейл Мууни от Нюмаркет умря в болница Sturdy Memorial в Атълборо след „ насилствена борба “ по време на четвъртата четвърт на играта New England Patriots против Miami Dolphins на 17 септември, сподели очевидец по-рано пред CNN.

Предварителните резултати от аутопсията „ не допускат травматично пострадване, само че разпознават медицински проблем “, сподели окръжната прокуратура на Норфолк през септември. Причината и методът на гибелта към момента не са открити, заяви полицията в четвъртък.

CNN се свърза със правосъдната здравна работа.

Полицията е подала молба за наказателни тъжби за нахлуване и побой и безчинство против трима мъже след кавгата на стадион Gillette, съгласно известието.

Разследващите разполагат с голям брой ъгли на видео, заснемащи случая, и съумяха да получат информация от голям брой очевидци като част от следствието си, сподели полицията в четвъртък.

Жалбите ще бъдат планувани за чуване по евентуална причина пред секретар в окръжния съд на Wrentham през идващите седмици, споделя полицията.

Служителят ще дефинира дали това е евентуална причина за покачване на такси, сподели полицията.

„ Въпреки че това следствие остава отворено и продължава, полицията на Фоксбъро – след консултация с Окръжната прокуратура – ​​установи, че наличните сега доказателства поддържат подаването на молби за наказателна тъжба до окръжния съд на Wrentham сега “, сподели полицията.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР