Полицията в Кърджали изненада с иновативност по отношение на контрола

...
Полицията в Кърджали изненада с иновативност по отношение на контрола
Коментари Харесай

Полицейски дрон лови нарушители на мерките в Кърджали

Полицията в Кърджали изненада с иновативност във връзка с контрола за спазването на противоепидемичните ограничения. " Няколко часа през днешния ден във въздуха над града работи дрон за констатиране на нарушавания на противоепидемичните ограничения. В действително време от наблюдението на града към местата с извършители са насочвани полицейски патрулни коли ", похвалиха се от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

До момента са формирани 16 акта за нарушаване на Закона за здравето поради визити в паркове и липса на защитни маски. Доскоро това се наказваше с санкция от 5000 лева, но парламентът реши, че глобата е прекомерно висока и я понижи на от 300 до 1000 лева, а при наново нарушаване - 1000 до 2000 лева

Започнти са и 5 инспекции за нарушение на наложителната карантина и е формирано едно досъдебно произвеждане. " От контролно-пропускателните пунктове са били върнати 130 автомобила, чиито водачи не са потвърдили уважителна причина за подхванатите пътувания ", оповестяват още от Министерство на вътрешните работи - Кърджали. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР