Полицията в Италия съобщи днес, че са арестувани 22-ама предполагаеми

...
Полицията в Италия съобщи днес, че са арестувани 22-ама предполагаеми
Коментари Харесай

Полицията в Италия арестува 22 заподозрени за членство в калабрийската мафия

Полицията в Италия заяви през днешния ден, че са задържани 22-ама хипотетични членове на калабрийската мафия Ндрангета и че е оголен нов клон на проведената незаконна група, настояща в района Калабрия, оповестява Българска телеграфна агенция.

Задържаните са обвинени в принадлежност към мафията, владеене на огнестрелно оръжие, опити за ликвидиране и други закононарушения, споделиха от полицията. В хода на интервенцията е било открито съществуването на клана  Назоне-Гайети, опериращ в град Скила край Реджо Калабрия. Смята се че лидер на този клон на Ндрангетата е мъж, излязъл от пандиза през 2018 година

Според органите на реда мафиотите изнудвали и заплашвали голям брой бизнеси с контракти по публични поръчки и също били проникнали със свои хора в общинската администрация. Освен това те принуждавали от името на Ндрангетата ресторантьори точно те да им доставят риба и за други неща. Престъпниците са си присвоили парцели на шест компании в областта на туризма и търговията с питиета.

Властите в Реджо Калабрия, основния град на обласнта в южния връх на " ботуша ", проверяват мафиотската група от предходната година, уточни ДПА.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР