Полицията в испанския град Малага е локализирала и спряла от

...
Полицията в испанския град Малага е локализирала и спряла от
Коментари Харесай

Микробус-дискотека задържа полицията в Малага

Полицията в испанския град Малага е локализирала и спряла от придвижване микробус, който е бил трансфорат в преносима дискотека. Превозното средство е обикаляло по улиците на южния град, в опит да заобиколи противоепидемичните ограничения.

Микробусът е спрян откакто привлякъл вниманието на патрулиращи служители на реда, първо с яркорозовия си цвят, а след това и с това, че непрекъснато обикалял из града, без да паркира. При инспекцията в него са открити група младежи, които са пиели алкохол и са танцували прави, без да носят маски и без да съблюдават наложителната отдалеченост, заложена в противоепидемичните ограничения на локалните управляващи.

Случаят провокира неразбиране, защото в Андалусия районното държавно управление продължава да поддържа едни от най-либералните ограничения, без вечерен час, без ограничавания в потенциала на заведенията за хранене и нощните заведения и без възбрана за огромни фамилни и другарски срещи. Навсякъде обаче се изисква Covid документ.

Над 7 милиона души към този момент са изцяло имунизирани, а повече от 2 600 000 имат и бустерна доза. За последните 24 часа в района са регистрирани 10 100 случая на новозаразени с Covid 19, а кумулативната периодичност е 1 416 случая на 100 000 поданици, което е повече от 2 пъти под междинната за страната.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР