Полицията в Хонконг е арестувала четирима за убийството и разчленяването

...
Полицията в Хонконг е арестувала четирима за убийството и разчленяването
Коментари Харесай

Откриха части от тялото на моделка в Хонконг в хладилник, други в месомелачка

Полицията в Хонконг е арестувала четирима за убийството и разчленяването на 28-годишна моделка след финансов спор със фамилията на някогашния ѝ съпруг, оповестиха локалните управляващи, представена от BGonAir.bg.
Прочетете още
Аби Чой предходната седмица се появи на интернет корица на стилното списание L`Officiel Monaco. Части от тялото ѝ бяха открити в селска къща, основана като месарница, заяви полицията.

" Все още търсим главата ", сподели следователят Алън Чунг пред кореспонденти. Крайниците на жена са били открити в ледник.

Къщата е била оборудвана с електрически трион и месомелачка, които са били употребявани за мелене на човешка плът, сподели Чунг. " Две тенджери с яхния, за които се счита, че съдържат човешка тъкан ", са оставени на мястото на случая, добави той.

Бившият брачен партньор на Чой, 28-годишен мъж на име Куонг, беше задържан за убийството, до момента в който се опитваше да избяга от града с лодка, уточни Чунг. Бащата, майката и по-големият брат на мъжа са арестувани по същото обвиняване ден по-рано.

" Смятаме, че жертвата и фамилията на някогашния ѝ съпруг са имали доста финансови разногласия, включващи големи суми. Някой е бил неудовлетворен от това по какъв начин жертвата се е разпоредила с имуществото си, което е станало претекст за ликвидиране ", отбеляза следователят, представен от БГНЕС

Първо беше обявено, че Чой е изчезнала в сряда. Твърди се, че последно е била забелязана от брата на някогашния си брачен партньор, който работил като неин водач. Полицията сподели, че фамилията по-рано е излъгало, с цел да подведе проверяващите.

Селската къща неотдавна е била наета и не е била обзаведена, което допуска, че е била употребена за разчленяването на тялото на моделката. Около 100 полицейски чиновници претърсваха в събота гробище, в което се допуска, че са закопани някои от останките на Чой.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР