Полицията в град Уорънтън, щата Мисури, задържа мъж, публикувал видео

...
Полицията в град Уорънтън, щата Мисури, задържа мъж, публикувал видео
Коментари Харесай

Ен Би Си: Мъж облиза рафтовете в магазина, обвиниха го в тероризъм

Полицията в град Уорънтън, щата Мисури, задържа мъж, разгласил видео в „ Туитър ” по какъв начин ближе козметични артикули на рафт в локален хипермаркет. Срещу 26-годишния Коуди Лий Файстър е повдигнато обвиняване в опасност от тероризъм, оповестява уеб сайтът на предаването „ Тудей ” на веригата Ен Би Си, предава БТВ.

В 5-секундното си видео си Коуди Файстър споделя: „ Който го е боязън от ковид, да не си пипа устата. ” След това облизва кремовете и дезодорантите на рафта в локалния хипермаркет от веригата „ Уолмарт ”.

Уорънтън е градче с население към 7800 души в източната част на Мисури, един от щатите в централната  част на Съединени американски щати.

Въпреки това видеото в „ Туитър ” е гледано съвсем четири и половина милиона пъти от хора в целия свят.

Полицейското ръководство на града разгласи в профила си във „ Facebook ”, че са получили сигнали против причинителя както от локални хора, по този начин и от жители на Нидерландия, Ирландия и Англия. „ Приемаме тези оплаквания  доста съществено и желаеме да благодарим на всички хора, които ни оповестиха за това видео, с цел да можем да се задействаме ”, пишат служителите на реда в профила в обществената мрежа.

Странното държание провокира вълна от отвращение, само че не е само, откогато стартира рецесията с ковид. Миналата седмица списание „ Нюзуик ” оповестява за арест на 53-годишна жена, облизала дръжката на фризер в магазин в щата Уисконсин в символ на митинг против ограниченията против болестта.

В началото на март белгийската полиция арестува пийнал млад мъж, който ближе пръстите си, след което трие с тях стълб във вагон на метрото в Брюксел.

Затова идващият път, когато протегнете ръка към рафта със стока в магазина или пък към някаква повърхнина на публично място, си дайте сметка, че и други хора са ги пипали. След това помислете съществено и за потребността да измиете ръцете си и да дезинфекцирате стоката, която сте си купили – коронавирусът е единствено един от многото проблеми, които неприятната хигиена може да ви докара.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР