Полицията в Дупница е открила трупа на Ангел Христов в

...
Полицията в Дупница е открила трупа на Ангел Христов в
Коментари Харесай

Трупът на Ангел Христов от братя Галеви е открит до гробището в Дупница

Полицията в Дупница е разкрила натрупа на Ангел Христов в катафалка на погребална организация до гробищния парк в града към среднощ в събота против неделя, заяви 24 часа.

Точно оттова и трупната кола за спешна помощ на Спешна помощ го е взела и транспортирала до моргата в Кюстендил, по предписание на полицията, а по-късно и в столицата.

От Траурната организация отхвърлят да оповестят те пък от кое място са взели тялото и за какво е било оставено през нощта до гробищата.

Полицаите са открили, че има издадено известие за гибел от доктор от дупнишка болница, публикуван е и смъртен акт.
Има много въпроси без отговор
към гибелта на Ангел Христов, известен като един от „ Братя Галеви “. Остава неразбираемо по кое време и по какъв начин, макар че е търсен от Интерпол, той се е озовал в България.

Противоречиви са и версиите къде тъкмо е умрял и по какъв начин са издадени документите за гибелта му.

Опитът за скрито и бързо заравяне бе осуетен и стартира следствие. Според служителката, издала смъртния акт на Ангел Христов, известието е било издадено от частната болница „ Свети Иван Рилски “ в Дупница.

От лечебното заведение за момента отхвърлят. От самото известие към този момент е предадено на проверяващите органи, тъй че, следва да се обясни достоверността на изнесените изказвания.
Около гибелта на Ангел Христов-Геле
има доста въпроси, част от които касаят документите на база, на които е публикуван смъртният акт – персонална карта и известие за гибел.

„ Картата беше изтекла, само че в действителност, това мен не ме касае, че е изтекла. Мисля, че беше 2018 година Съобщението беше от болница „ Свети Иван Рилски-2003 “, и че гибелта е настъпила в лечебното заведение “, сподели старшият експерт в ЕСГРАОН-Дупница Галина Паучева.

Управителят на болничното заведение доктор Ени Лефтеров обаче, не пожела да отговори персонално на въпроса, в неговата болница ли е установена гибелта на търсеното от Интерпол лице.

Служителка на частна болница „ Свети Иван Рилски “ съобщи, че гибелта на господин Христов не е открита в лечебното заведение.
Служителката издала смъртния акт
е безапелационна, че това е лечебното заведение, чийто щемпел е стоял под известието за гибел, което се наложи в началото да върне поради неточност в данните.

„ Имаше комплициране. Беше сбъркано името на лицето и аз върнах известието, да си поправят данните в известието в болничното заведение. Имената на умрялото лице бяха комплицирани. В болничното заведение бяха объркали, че пишеше Ангел Христов Ангелов, той се споделя Ангел Христов Христов “, съобщи Галина Паучева.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР