Полицията в Бургас разследва случай на брутално насилие над повалено

...
Полицията в Бургас разследва случай на брутално насилие над повалено
Коментари Харесай

Брутален екшън в дискотека. Ритат момиче на земята

Полицията в Бургас проверява случай на брутално принуждение над повалено на земята момиче пред дискотека " Габана " в Слънчев бряг.

Инцидентът е станал в петък против събота в ранните утринни часове. Кадрите от грозната сцена бяха публикувани във Facebook и провокираха отвращение.
-->
На тях се вижда, че по какъв начин госпожица лежи на земята по стомах с белезници на ръцете зад тила, мобилният й телефон е на части, а мъж със сиво горнище я удря и я рита в лицето. Около него има няколко охранители от компания " Аркус ". В същото време на земята е повален и приятелят й, до момента в който се пробва да й помогне. Охранителите не протягат ръка на момичето, само че единият от тях рита момчето, когато то се пробва да прикрие с тяло приятелката си.

Пред Dir.bg представителят на ОД на МВР-Бургас Цветелина Рандева съобщи, че самите охранители са подали сигнала на полицията, а видеото е запечатало момента преди да дойдат органите на реда. Снети са пояснения от тримата гардове на дискотеката, както и от потърпевшата. Нейният другар обаче отхвърля да дава пояснения до този миг, посочи Рандева.

Няма данни за телесна щета, е удостоверил медицинският обзор, който е бил изработен незабавно. Пострадалата не е подала и тъжба по случая, посочи представителят на полицията.

Двойката пострадали са се озовали в дискотеката след приложимост на огромно количество алкохол, като преди този момент са обиколили още две-три други заведения. Заради нападателно държание, най-много от страна на момичето, един от охранителите й е направил неведнъж забележка, а девойката е показала експанзия, като даже го е наплюла и одраскала.

След това защитата я е извела пред заведението дружно с приятеля й, поставили са й белезниците и са подали сигнал на тел.112. Следва грозната сцена, която видяха потребителите в обществената мрежа.

По закона за частната охранителна активност те имат право да я задържат, до момента в който пристигна полицията, изясни Рандева.И двете страни в случая са с полицейско предизвестие. Предстои изземване и на видеозаписите от близките търговски обекти. Усилията на полицията са ориентирани към определяне на мъжа със сивото горнище, който, както се вижда и на видеото, рита и удря момичето. Той обаче не е с униформа на охранител.

В понеделник следва среща на проверяващите в Районната прокуратура в Несебър по отношение на по-нататъшната работа по случая и изясняване на детайлите по случая.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР