Полицията ще работи до момента ,в който се установят всички

...
Полицията ще работи до момента ,в който се установят всички
Коментари Харесай

Младен Маринов обвини бащата на отвлечения Адриан: Дистанцира се от нас, работеше по своя линия

Полицията ще работи досега,в който се открият всички условия по отвличането на Адриан Златков, само че е значимо да не изтича информация, която да ориентира изпълнителите. Това сподели в студиото на Би Ти Ви Младен Маринов, основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Според него, свършена е доста работа, само че има процедури, които и сега се правили от полицията. " Направили сме всичко допустимо по случая, събрали сме всичко,което може да се употребява като доказателства. Но бащата се дистанцира от нас и работеше по своя линия, това ни затрудни ", разясни основният секретар.

Младенов изясни още,че отвлеченият Адриан не се е намирал при положителни условия, само че не е бил измъчван и насилван в допълнение след отвличането. " Случаят не е завършен, нямаме задоволително обстоятелства, с цел да създадем заключения. само че всеки,който прави сходни закононарушения е безочлив. Но няма данни за завръщане на групата на Наглите, множеството от тези нарушители са в пандиза ", сподели Младенов.

Той призна,че в районите на страната има нарушители, които на локално равнище се усещат недосегаеми. " Залавяме някои крадци и нарушители по 4-5 пъти. В момента организираме интервенция във Враца, ориентирана против проведена незаконна група, правят се обиски ", изясни основният секретар. Той отхвърли да даде повече информация като единствено уточни, че в основата е ГДБОП.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР