Полицията съветва водачите да преминават с повишено внимание и съобразена

...
Полицията съветва водачите да преминават с повишено внимание и съобразена
Коментари Харесай

АД НА ПЪТЯ: На магистрала Тракия край Пловдив е страшно - 6 катастрофи само за час, две от тях верижни

Полицията поучава водачите да минават с нараснало внимание и съобразена с метеорологичната конюнктура скорост по автомагистрала “Тракия “. Само в границите на към час тази заран на пловдивския сектор са зародили 6 пътни катастрофи без съществено потърпевши.

На шест сигнала за пътни катастрофи на автомагистрала “Тракия “ в посока Бургас са реагирали тази заран екипи на бранш “Пътна полиция “ при ОДМВР-Пловдив. За да бъде избегнато натоварване на трафика, до отработване на случаите всички аварирали коли са изместени в спешната лента.

Само при едно от произшествията са потърпевши две дами, а останалите пет са с материални вреди. Основно ударите са настъпили заради придвижване с несъобразена скорост с метеорологичните и пътни условия и неспазена отдалеченост, което е мотив да молим водачите да бъдат с нараснало внимание в посочения сектор.
свързани новини7657на 09.10.2021
Две поредни настъпили минути преди 7 ч. в региона на 137 км. Първо се блъснали два леки автомобила и незабавно след тях последвал верижен удар с присъединяване на камион, кола и джип, от който лидерката и пътничка са откарани в болница за прегледи.

По същото време на 139 км различен автомобил се блъснал в мантинела, а към около 8 ч. на 127 км станали две верижни произшествия. В единия случай с 5 леки коли, а в другия – с 3. В 8:15 пък, край разклон за Войводиново на 133 км в пътно произшествие взели участие рейс и две коли.

Междувременно други три автомобила се блъснали верижно на пътен възел за Войводиново на път II-56 след 8 ч., а половин час по-рано, край разклон за Белащица на Околовръстния път II-86, лек автомобил се врязал в шубраци отвън платното за придвижване.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР