Полицията с жест на благодарност към добротата на 11-годишно дете

...
Полицията с жест на благодарност към добротата на 11-годишно дете
Коментари Харесай

Добрият пример: 11-годишно дете намери портфейл с пари в Горна Оряховица и го върна

Полицията с жест на признателност към добротата на 11-годишно дете от Горна Оряховица, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
 Министерство на вътрешните работи
Благодарствено писмо от управлението на ОД на МВР-Велико Търново и персонален подарък от началника на полицейското ръководство в Горна Оряховица гл. инсп. Мариян Лонгинов получи 11-годишната Божидара Трифонова за проявена доблестна постъпка.

На 1 март, към 14:00 часа на паркинг пред търговски обект в железничарския град, детето намерило портфейл . След като видяло, че в непознатата движимост има пари , без да губи време, дружно с татко си отишло в полицейското ръководство и го предало.

Още същия ден чиновниците подхванали нужните дейности, притежателят бил открит и поканен да получи откритата движимост. Той също пристигна в ръководството, с цел да благодари персонално на Божидара за честността и честността ѝ и на родителите ѝ, че са възпитали такова прелестно дете.
 Министерство на вътрешните работи
Божидара е ученичка в 4 клас на ОУ „ Св. св. Кирил и Методий “ и беше необикновен о разчувствана от вниманието. Началникът на полицейското ръководство Мариян Лонгинов я посрещна с доста топлина, пожела ѝ да е здрава, да продължава да има вяра в положителното и да го предава, с цел да се случват такива дребни чудеса в напрегнатото ни всекидневие.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР