Полицията разследва истината за смъртта на младия мъж във великотърновското

...
Полицията разследва истината за смъртта на младия мъж във великотърновското
Коментари Харесай

Мъжът, който се обеси, след като преби приятелката си е бил убит, предполагат негови близки

Полицията проверява истината за гибелта на младия мъж във великотърновското село Пчелище

Полицията и прокуратурата проверяват мистериозна гибел на мъж от великотърновското селоПчелище. Първоначалната версия е, че 29-годишният Христо се е самоубил, откакто пребилжената, с която имал връзка, предава.

Мистерията към гибелта на 29-годишния Христо от великотърновското селоПчелище се заплита. Негови близки оповестиха, че мъжът не се е самоубил, а е погубен. По тялото му имало прободни рани, имал и пукнати ребра. Трагедията се случи в събота вечерта към 22:00 часа.

Първоначалната версия беше, че Христо се е обесил, тъй като се уплашил, че е умъртвил приятелката си - 39-годишна учителка. В момента дамата е в болница след нанесен побой. Няма заплаха за живота ѝ.

Тя пристигнала да живее в селото преди година и половина. От 6 месеца 29-годишният Христо имал връзка с нея. Тя била доста мистериозна, а съгласно близки на убития е имала взаимоотношения и с различен мъж. Цяла седмица се е движела кола в региона.

Ребрата на Христо са били пречупени, имало прободни рани, тялото му било на земята, а вратът му леко се крепял на въжето. Така го видели околните му. Те го описаха като доста добър и трудолюбив млад мъж от многодетно семейство.

От прокуратурата споделят, че се проверяват всички версии.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР