Полицията публикува електронна снимка на неидентифициран мъж, който е открит

...
Полицията публикува електронна снимка на неидентифициран мъж, който е открит
Коментари Харесай

Мистерия: Намериха замръзнал мъж в шасито на самолет

Полицията разгласява електронна фотография на неидентифициран мъж, който е открит заледен в шасито на аероплан.

При следствието на гибелта тази седмица бе открито, че мъжът е умрял от хипотермия . Съдебният доктор обаче не можа да удостовери името на мъжа, защото макар напъните на управляващите той не беше публично разпознат.

Съдът разбра, че по това време мъжът не е имал никакви документи за идентичност , а интернационалните и националните старания да се откри кой е той не престават - повече от година след ужасяващия случай. Полицията в Съсекс е издала електронния фиш, откакто тялото е открито след идването на самолета на северния терминал на Гетуик към 3:30 ч. сутринта на 7 декември 2022 година

Бил е облечен с тъмна вълнена блуза и долнище вид спортен екип, без чорапи и със сандали от пластмаса. Според полицейския отчет водачът на самолета е декларирал, че преди излитането от Гамбия са били осъществени подробни инспекции на самолета и нищо не е изглеждало " извънредно ".

Наземните екипи са били със самолета и водачът е отбелязал, че е било мрачно . Тази седмица Джоан Андрюс, правосъден доктор за област Западен Съсекс, стигна до умозаключение за гибелта на мъжа, като доказателствата сочат, че той е влезнал в шасито преди излитането в Гамбия .

" Тъжно е, че той не е могъл да бъде разпознат и фамилията му не е било известено. Няма доказателства по какъв начин се е озовал в самолета, само че, за жалост, той е умрял от хипотермия " , заяви съдебният доктор.

По-рано полицията в Съсекс разгласява електронно изображение на мъжа, за който се счита, че е бил на към 20-30 години, а информацията е била споделена с управляващите в западноафриканската страна. Съдебният доктор приключи следствието, само че добави, че то може да бъде обновено, в случай че се появи повече информация.

Mystery as man found frozen to death in plane undercarriage at Gatwick Airport
— The Mirror (@DailyMirror)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР