Полицията предприема мерки за охраната на футболната среща между отборите

...
Полицията предприема мерки за охраната на футболната среща между отборите
Коментари Харесай

Полицията в Пазарджик с драконовски мерки преди мача на Ботев с Хебър

Полицията подхваща ограничения за защитата на футболната среща сред тимовете на Хебър - Пазарджик и Ботев - Пловдив.
Прочетете още
Тя ще се състои на 12 август /събота/ на стадион „ Георги Бенковски ” в гр.Пазарджик, а началото е планувано за 19.00 часа. В деня на футболната среща касите за продажба на билети ще бъдат отворени в 15.00ч., една от тях ще е изнесена до входа на бранша за посетители и ще обслужва единствено последователите на гостуващия тим. Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 17.00 часа , като преди да бъдат допускани феновете ще минават през щателна полицейска инспекция за носене на неразрешени или рискови предмети. На спортното оборудване няма да се позволява и вкарването на пластмасови бутилки с вода. Съветваме всички жители да не чакат последния миг, а да бъдат по-рано на стадиона, защото инспекциите на полицейските органи ще бъдат щателни и влизането ще е по-бавно от нормално.  Зрителите да носят със себе си документи за идентичност. Децата до 14 години влизат наложително с пълновръстен компаньон и попълнена декларация.

На пътя от Пазарджик по посока за Автомагистрала „ Тракия ”, от региона на Затвора нататък няма да се позволява паркиране на коли на почитатели и последователи на тима хазаин Хебър - Пазарджик. Там ще могат да паркират единствено коли с последователи на Ботев-Пловдив. Предвидени са места за паркиране на почитателите на домакините, като с максимален потенциал  е паркинга пред входа на парк „ Стадиона ” откъм улица „ Стоян Ангелов ” /бившия автопазар/, като за паркиране може да се употребяват и прилежащите улици, включително и самата улица „ Стоян Ангелов ”, в платното по посока към кръстовището с бул. „ Георги Бенковски ”.

" Отправяме зов към феновете, които живеят в Пазарджик да дойдат на стадион „ Георги Бенковски ” пеш или с градския превоз, с цел да не се основават предпоставки за пътни произшествия, усложнение за напредване по улиците наоколо до зоната на спортното оборудване ", написаха от Министерство на вътрешните работи.

В защитата на мероприятието са ангажирани сили и средства от всички структурни звена на Областна дирекция на МВР-Пазарджик, включително жандармерия от ЗЖУ-Пловдив, София, Кърджали, екипи на „ Специализирани полицейски сили ” от ОДМВР-Пловдив и Столична дирекция на вътрешните работи. Призоваваме феновете на футбола да съблюдават прецизно напътствията на органите на реда и пожелаваме на всички мачът да се трансформира в самобитен празник за всички присъстващи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР