Полицията на лов за неплатени глоби, както БЛИЦ вече съобщи.

...
Полицията на лов за неплатени глоби, както БЛИЦ вече съобщи.
Коментари Харесай

До края на седмицата ще е страшно по пътищата! От КАТ взимат шофьорски книжки поголовно заради...

Полицията на лов за неплатени санкции, както БЛИЦ към този момент заяви. КАТ стартира инспекции за водачи, които имат неплатени фишове и актове. Акцията ще продължи до края на седмицата. Целта е да се усилят събираемостта на просрочените отговорности, предава " Канал 3 ".
Ако се откри лидер с неплатени санкции, ще му бъде отнета шофьорската брошура на място. Документът ще му бъде върнат, откакто заплати задължението си.
Екипи на Пътна полиция ще бъдат ситуирани по пътищата в цялата страна и най-много по пътищата, водещи към граничните контролно-пропускателни пунктове. Освен водачите, инспекции за невръчени фишове, ще се правят на пасажерите, които имат свидетелства за ръководство на МПС, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
От Пътна полиция припомнят на водачите, че е в действие нова точка, съгласно която е планувана насилствена административна мярка - краткотрайно лишаване на свидетелството за ръководство на моторно транспортно средство (шофьорска книжка) на лидер, който ръководи моторно транспортно средство с наложено наказване санкция, незаплатена в периода за непринудено възнаграждение. В такава обстановка свидетелството се лишава до възнаграждение на дължимата санкция. Това може да стане по два метода – онлайн от уеб страницата на Министерство на вътрешните работи или в офис на банка.
В инспекциите са включени и чиновници на Агенция „ Пътна инфраструктура “, които ще наблюдават за винетки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР