Полицията на Чехия намери необичаен начин да използва конфискуван от

...
Полицията на Чехия намери необичаен начин да използва конфискуван от
Коментари Харесай

С какво патрулира полицията в Чехия

Полицията на Чехия откри необикновен метод да употребява иззет от нарушители автомобил. Вместо да го остави да събира прахуляк в някой склад или да го препродаде, с цел да покрие свои разноски, чешкият КАТ взима друго решение.

Hodnota zabaveného majetku dosahuje několika miliard ročně. V loňském roce jsme zabavili přes 900 vozidel.
— Policie ČR (@PolicieCZ)
Конфискувано Ferrari 458 Italia е трансфорат в полицейски автомобил.

Първоначално яркочервена, в този момент колата е в обичайните цветове на чешката полиция - синьо и жълто, и ще бъде употребена за гонене на обири на транспортни средства, както и за преустановяване на противозаконни гонки по улиците.
 Снимка 582159

В формалния Twitter профил на чешката полиция се прецизира, че тъкмо този модел на Ferrari не е от най-луксозните, а превръщането му в полицейски автомобил е излязло едвам към 12 хиляди евро. Толкова би коствало закупуването на нова Skoda хечбек.

Началникът на пътна полиция Жири Зли прецизира пред Guardian, че автомобилът ще се кара единствено от подготвени служители на реда и ще се употребява за справяне с най-агресивните нарушители по пътищата на Чехия.
 Кристиано Роналдо, Bugatti, Ferrari, McLaren Senna и останалите коли в първокласния му автопарк
Какви коли кара Кристиано Роналдо

Общата стойност на автопарка му е 24 милиона $

От изданието напомнят, че в Италия полицията има контракт с Lamborghini, чиито коли се употребяват за транспортиране на материали за кръвопреливане при произшествия. Автопаркът на полицията в Дубай пък е формиран напълно от първокласни коли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР