Полицията използва водно оръдие, за да разпръсне феновете, които започнаха

...
Полицията използва водно оръдие, за да разпръсне феновете, които започнаха
Коментари Харесай

Обстановката около националния стадион Васил Левски

Полицията употребява водно оръдие, с цел да разпръсне почитателите, които започнаха да показват своето неодобрение против управлението на Българския футболен съюз (БФС).

В 17:00 часа стартира и митингът на почитателите, които упорстват за оставката на управлението на футболната централа. Малко след 18:30 напрежението ескалира. Феновете започнаха да хвърлят сигнални ракети и бомбички към служителите на реда.

1 600 чиновници униформени охраняват митинга. Малко след 17:30 часа ентусиастите на ЦСКА дойдоха на Орлов мост и придвижването там беше спряно.

Малко след 18:20 напрежението ескалира. Ултраси, множеството от които с маски на лицата, започнаха да хврълят разнообразни предмети, камъни, бомбички и запалителни ракети по служителите на реда, които бяха ситуирани пред Националния стадион на улица " Гурко ". От жардармерията на няколко пъти приканиха с мегафон почитателите да се успокоят, само че това не се случи и униформените използваха водно оръдие, с цел да прекратят ексцесиите, предадоха репортерите на Българска национална телевизия Мартин Гошев и Росен Станчев.







Можете да следите митингите.

Вижте включването на репортера на Българска национална телевизия Мартин Гошев във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР