Полицията излезе с подробности за трагичния инцидент снощи, при който

...
Полицията излезе с подробности за трагичния инцидент снощи, при който
Коментари Харесай

Вижте кой е загиналият в среднощната катастрофа в Д-р Йосифово /снимки/

Полицията излезе с детайлности за трагичния случай нощес, при който кола падна от мост в Монтанско. Както първо организация BulNews.bg заяви, при злополуката е умрял възрастният водач на колата, а фамилията му оживяло по знамение.
Починалият е 73-годишният Ангел А. от Видин. Той карал джип „ БМВ “, в който пътувало фамилията на сина му. Те се прибирали от Съединени американски щати, където живеят, към родния Видин. По пътя обаче се разиграла нещастието.
Към 21.30 часа колата предходна по моста, който е в ремонт и няма защитни ограждения. Възрастният водач изгубил надзор над кормилото и джипът паднал в реката. Дядото умрял на място, а фамилията е откарано в болница. 48-годишният наследник на жертвата Пламен е с комоцио, 37-годишната му брачна половинка Надя има два счупени шийни прешлена, а 9-годишната им дъщеричка също е с мозъчно разтърсване.
Разследването досега демонстрира, че тримата оживели са съумели да се освободят от коланите и да излязат от реката. Ангел обаче бил с тежка контузия на ръката, не съумял да се откопчае и се удавил.
Според кмета на Д-р Йосифово Огнян Митев най-вероятната причина за злополуката е неспазване на предупредителните знаци, които били сложени най-малко на 10 места преди моста. Дали това в действителност е по този начин или повода за тежкото произшествие е друга, следва да бъде открито.
В нощта против събота на същото място в реката паднал велосипедист. Тогава 50-годишният мъж от селото се спускал по стръмната част на пътя, не съумял да спре и заради неналичието на защитно уреди паднал във водата. Той се отървал без съществени пострадвания и е изваден от реката от екип на пожарната.
Мостът е част от една от най-натоварените пътни прави в общината по трасето Монтана – Видин. Ремонтът му стартира след дълги настоявания и митинги от жителите на Д-р Йосифово.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР