Полицията издирва вероятен сериен убиец, който може би вече е

...
Полицията издирва вероятен сериен убиец, който може би вече е
Коментари Харесай

Брутален сериен убиец издирван от полицията в Калифорния

Полицията търси евентуален сериен палач, който може би към този момент е нанесъл най-малко пет удара в дребен калифорнийски град. Детективите разпространиха замъглени фотоси на мъж, който желаят да разпитат по отношение на поредицата от убийства в Стоктън, където за по-малко от три месеца са убити петима души. Тази седмица те оповестиха, че шестото ликвидиране в близкия Оукланд, което се е случило предходната година, също може да е обвързвано.

“Категорично дава отговор на определението за сериен палач ”, съобщи Джо Силва от полицията в Стоктън пред Агенция Франс Прес.

Началникът на полицията в Стоктън Стенли Макфадън съобщи пред кореспонденти, че петте смъртоносни стрелби в един регион на Стоктън сред 8 юли и 27 септември имат редица сходства.

Тази седмица полицията заяви, че се проверява и пукотевица от април 2021 година в Оукланд, на 50 благи (80 км) от града. Макфадън не даде детайлности за приликите, като се изключи че сподели, че те са свързани с балистични доказателства. Поне три от жертвите са били бездомни, както и една жена, която е била простреляна, само че не е била убита, през април предходната година в Оукланд.

“Просто към момента се опитваме да разберем дали става въпрос за един, двама или няколко души, които правят тези серии от убийства, които в този момент успяхме да проследим до един случай в Оукланд, Калифорния. ”

Полицията разгласява видеозапис на мъжа, който служителите на реда желаят да разпитат и който наподобява леко куца, до момента в който минава около някои жилища.


“Не знаем кой е този човек на видеото ”, споделя Силва,  “Затова пуснахме този видеозапис, с вярата, че някой може да разпознае лицето, което ни интересува, тъй като то има доста характерна походка. ”

Лицето от видеото е било снимано от камерата наоколо до редица местопрестъпления, сподели Силва.

“Всичките ни жертви бяха сами в тъмни региони, или късно вечер, или рано заран ” – разясни той.

Стоктън, град с население към 350 000 души, се намира на 40 благи южно от столицата на щата Калифорния Сакраменто. Силва съобщи, че естеството на убийствата е предиздвикало локалната общественост да бъде “много загрижена ” и полицията е нараснала броя на вечерните и ранните утринни патрули:

“Просто молим общността да бъде наясно със заобикалящата ви среда. Ако въпреки всичко ви се постанова да пътувате през нощта или в ранните утринни часове, пробвайте се да вземете със себе си другар или член на фамилията, а също по този начин да избягвате тъмните региони. ”

Според служителя на реда е оповестена премия от 125 000 $ за информация, която да докара до залавянето и осъждането на килъра или убийците, като всеки ден в полицията постъпват стотици сигнали.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР