Полицията и Комисията за защита на потребителите разследват измама. Семейство

...
Полицията и Комисията за защита на потребителите разследват измама. Семейство
Коментари Харесай

Пак Нагла Измама! Много Изгоряха С По 1000 Лева, Но Вижте За Какво! Ето Снимки! Мним Търговец Предлага Изгодно

Полицията и Комисията за отбрана на потребителите проверяват машинация.

Семейство Стоянови през юли е на отмора в хотел в Тетевен, където им оферират да участват на презентация на матраци. Плащат капаро на място – 300 лева Подписват контракт без финансови условия. Впоследствие изпращат още 700. Търговецът се показва за Кирил Николов. Матраците трябвало да дойдат дружно с дарове преди два месеца. „ Не ги получихме и оттова започнахме да се съмняваме, да му звъним по телефона, само че той не отговаряше ”, описа Нина Стоянова пред bTV.



Политическите партии влизат в низходящата серпантина на дестабилизация. Това съобщи политологът проф. Александър Маринов, предава организация " Фокус ". „ Българската партийно- политическа система от там и държавното ръководство влизат в серпантина на дестабилизация на все по-ниска успеваемост. Това не е въпрос на преднамереност, а на дълбоки пороци, които са свързани с образуването на партиите с представителството на политическите ползи и образуването на политическия хайлайф.

Всеки един от тези епизоди, на които сме очевидци, е следващото доказателство, че в партиите, в тяхното управление и метода, по който ръководят страната, е съществено сбъркано. Това се демонстрира по друг метод и не постоянно в директна връзка едно с друго. Има илюзии, че този факт може да се поправи с козметика, което не може да стане, би трябвало сериозна интервенция “, съобщи проф. Маринов.

Той добави, че Българска социалистическа партия не би трябвало да се ровят в дребните язви на ръководещите, а да потвърдят, че са опция на ръководството на ГЕРБ. Проф. Маринов посочи, че линията на ръководство президента Румен Радев не е функционалност на Българска социалистическа партия.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР