Полицията е заловила дилър и негова клиентка при спецакция във

...
Полицията е заловила дилър и негова клиентка при спецакция във
Коментари Харесай

В крачка! Пипнаха наркодилър и клиентката му по време на сделка във Враца

Полицията е заловила дилър и негова клиентка при спецакция във Враца.
Около 15.30 часа във Враца, в региона на СОУ „ Никола Войводов “ е осъществена инспекция на лек автомобил „ Фолксваген “, ръководен от престъпно проявения и осъждан за наркоразпространение 27-годишен врачанин Р.Д. Заедно с него в автомобила е била и 18-годишната А.Ф. от същия град, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
В колата са открити и конфискувани 15 грама зелена суха листна маса, която при направения полеви наркотест реагира на канабис. При последвали процесуално-следствени дейности в жилище, населявано от Р.Д., са открити и конфискувани 50 плика вид „ спейсбек “ с общо тегло към 270 грама зелена суха листна маса, която при направения полеви наркотест реагира на канабис. Намерена и конфискувана е и електронна везна. Двамата са арестувани за период до 24 часа в районното ръководство във Враца. Образувано е бързо прозиводство.
Вчера на територията на цялата област е извършена огромна профилирана интервенция по линия „ Наркотици “. Проверките на лица, жилища и коли са осъществени след оперативно следствени дейности на чиновници от Враца, Бяла Слатина и Мездра. Голяма част от инспекциите са осъществени в регионите на образователни заведения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР