Полицията е задържала наркодилър, а при обиски са му иззели

...
Полицията е задържала наркодилър, а при обиски са му иззели
Коментари Харесай

Удар на полицията! Спипаха дилър в крачка в Монтанско, иззеха над кило кнабис

Полицията е задържала наркодилър, а при обиски са му иззели стоката канабис, която е над кг, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в Монтана. 
Вчера в районното в Монтана е постъпила информация, че гражданин на Берковица държи наркотични субстанции за разпространяване. По случая неотложно е образуван екип от криминалисти и проверяващ служител на реда, които устроили засада на дилъра.
32-годишният мъж бил открит на отбивка на път II-81 км 82+100, при село Балювица. При осъществения оглед на местопроизшествието, вляво от асфалтовия път, наоколо до дърво, е открит и конфискуван плик, съдържащ 2 други плика със суха зелена тревиста маса. Общото тегло било 530 грама.
Последвало претършуване в парцела на 32-годишния в същото село. Oт постройка в икономически двор са конфискувани плик и пластмасова туба, съдържащи общо 717 грама суха зелена тревиста маса. Намерена била и машина за вакуумиране. В прилежащ парцел униформените се натъкнали на 4 пластмасови туби, в две от които имало останки от суха зелена тревиста маса, както и пластмасов бидон.
По случая са назначени експертизи. С полицейска заповед 32-годишния е арестуван за период до 24 часа по ЗМВР. Образувано досъдебно произвеждане. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР