Полицията е разкрила три кражби, извършени във Врачанско, съобщиха от

...
Полицията е разкрила три кражби, извършени във Врачанско, съобщиха от
Коментари Харесай

​Разкриха три кражби във Врачанско

Полицията е разкрила три обири, осъществени във Врачанско, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Вчера в приемната на Министерство на вътрешните работи в село Гложене се явил гражданин на същото село, който декларирал, че на предния ден от стопанска сграда негова благосъстоятелност, незнаен е откраднал 360 лв.. Полицейските чиновници са открили, че кражбата е осъществена от две малолетни лица. Част от сумата е открита и конфискувана.
Полицаите са разкрили и крадла на железни варели и други железни детайли от ненаселен частен парцел в село Търнава. Кражбата е осъществена сред 30 април и 1 май. След бързи издирвателни мероприятия на чиновници на районно управление (на МВР) Бяла Слатина, е открит и арестуван причинителя на кражбата, 44-годишната М.Ц. от същото село. Откраднатото е открито и конфискувано.
За времето от 22.00ч. до 23.00ч. на 01.05.2018г., незнайно лице откраднало строителни материали от обект на компания във Враца. След бързи издирвателни мероприятия на чиновници на районно управление (на МВР) Враца, е открито, че съпричастен към незаконното действие е престъпно проявеният и осъждан 46-годишен Г.Д. от Враца. Строителните материали са открити и конфискувани от полицейските чиновници. Г.Д. е арестуван в районно управление (на МВР) – Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР