Полицията е получила обаждане относно случай на домашно насилие от

...
Полицията е получила обаждане относно случай на домашно насилие от
Коментари Харесай

Ужасяващо: Синът на холивудска звезда уби с нож майка си, а след това.... ВИДЕО

Полицията е получила позвъняване по отношение на случай на домашно принуждение от къща в Санта Барбара, щата Калифорния. Пристигналите чиновници на реда разкрили в къщата тялото на закланата 62-годишна брачна половинка на артиста Валери Ландин, оповестява "Си Ен Ен ".



От полицията са декларирали, че Ели е обвинил в убийството един от синовете си, 30-годишният Камерън. Отбелязва се, че при опит за задържане обвиненият е оказал опозиция и е погубен по време на престрелка.


На фотографията: Камерън, първият отляво, до него татко му Рон Елис;втората от дясно на ляво е умрялата Валери Ландин. Останалите на фотографията са двете сестри на Камерън и доведеният му брат.

Според информацията, първичното позвъняване в полицията е било на Камерън, който е съобщил, че татко му е нападнал майка му.



Инцидентът е станал късно вечерта на 15 октомври.


Камерън

Рон Ели играе Тарзан в едноименния сериал, който излиза от 1966 до 1968 година. Актьорът взе участие и във филми като "Остров на фантазията ", "Жената-чудо ", "Док Савидж: Човек от бронз " и други.



Валери Ландин е някогашна „ Мис Флорида “. В 35-годишния брак с Рон Ели тя ражда три деца: дъщерите Кирстен и Кейтланд, както и синът им Камерън.

Превод и редакция: БЛИЦ


Рон Елис и брачната половинка му през 1977 година


Семейството им през 1992 година


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР