Полицията е констатирала 38 нарушения при специализирани акции във Врачанско,

...
Полицията е констатирала 38 нарушения при специализирани акции във Врачанско,
Коментари Харесай

38 нарушения са констатирани при акции във Врачанско

Полицията е установила 38 нарушавания при профилирани акции във Врачанско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера за времето от 9.30 часа до 12.30 часа в Козлодуй е извършена профилирана интервенция за попречване, секване и откриване на правонарушения, обезпечаване на добър публичен ред и сигурност на придвижването, груби нарушавания на разпоредбите за придвижване по пътищата. Проверени са 49 коли и 52 души. Констатирани са 21 нарушавания, за които са формирани 1 пътен акт, 19 фиша и 13 ел. фиша.
Специализирана интервенция се е провела и в Оряхово за противопоставяне на битовата престъпност в дребните обитаеми места, запазване на публичния ред и надзор на пътното придвижване. Проверени са 55 автомобила и 44 лица. Констатирани са 13 нарушавания, които са глобени по Закона за придвижване по пътищата, Закона за българските персонални документи и Кодекса за обезпечаване.
Вчера е извършена профилирана интервенция в Роман за попречване, секване и откриване на правонарушения, определяне и задържане на причинители на противоправни действия, оказване влияние върху държанието на водачите на МПС, ръководещи след приложимост на алкохол, груби нарушавания на разпоредбите за придвижване. Проверени са 6 коли и 20души. За откритите нарушавания са формирани 1 акт по Наредба на община Роман и 1 пътен фиш. Издадени са 3 протокола по Закона за Министерство на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР