Полицията бе на крак цяла нощ в столичния кв. „Люлин“

...
Полицията бе на крак цяла нощ в столичния кв. „Люлин“
Коментари Харесай

Продължава барикадата на мъжа от „Люлин, районът е отцепен

Полицията бе на крайник цяла нощ в столичния кв. „ Люлин “ поради мъжа, който се барикадира в дома си. Районът към блока, в който живее, продължава да е отцепен.

Повече от 35 часа мъжът не позволява татко си и полицията в жилището. Според съседите той не за първи път изпада в рецесии. Хвърлял е от прозореца движимости от къщата.

По данни на Министерство на вътрешните работи 35-годишният мъж е с голям брой престъпни прояви и е лежал в пандиза за обири.

Според някогашната му брачна половинка той е с душевен отклонения, подвластен е от опиати и алкохол.

Няма какво повече да се направи - има психолози, полицейски екипи, регионът е отцепен. Лицето е тежко подвластно от опиати и алкохол и не може да се планува какво е в главата му сега.

Това съобщи пред Българска национална телевизия престъпният специалист Иван Савов във връзка проблема с барикадиралия се в дома си 35-годишен мъж в столичния квартал " Люлин ".

По думите на Савов единственото, което може да се направи, е да бъде уверен мъжът самичък да излезе от вкъщи си. В противоположен случай се основава заплаха за живота му.

По думите му драма щеше да има, в случай че имаше пленник. Не чака казусът да продължи повече от 10-12 часа през днешния ден, защото барикадиралият се мъж може да изпадне в абстиненция.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР