Полицията арестува 33 -годишен мъж, ограбил бензиностанция в Тополовград, съобщи

...
Полицията арестува 33 -годишен мъж, ограбил бензиностанция в Тополовград, съобщи
Коментари Харесай

Въоръжен мъж ограбил бензиностанция заради неизплатен кредит

Полицията арестува 33 -годишен мъж, ограбил бензиностанция в Тополовград, заяви Министерство на вътрешните работи. Криминалистите почнали работа по случая на 12 март след сигнал за нахлул в бензиностанция маскиран мъж , до момента в който служителката отчитала дневния оборот. По нейни данни, той опрял револвер в главата й и взел парите - над 1500 лв.. След като завързал ръцете й, отмъкнал мобилния й телефон и 5 кутии цигари, и избягал. Минути откакто съумяла да се освободи , служителката се обадила за помощ и дала изложение на причинителя пред отзовалия се на сигнала полицейския екип.

В хода на работата по случая е осъществена съгласуваност сред чиновници на ГДНП, ОДМВР-Хасково и ОДМВР-Велико Търново и под управлението на наблюдаващия прокурор, през вчерашния ден в късния следобяд обвиненият за грабежа бил арестуван в региона на с. Патреш, област Велико Търново. Пред проверяващите той признал за грабежа и разказал в детайли за дейностите си. Като претекст показал, че имал да изплаща заем от предходен интервал. В хода на процесуално-следствените дейности е открит и револверът, който се оказал бутафорен, само че на тип същински.
 Прокуратурата в Ямбол задържа двама души за обир и опит за ликвидиране
Прокуратурата в Ямбол задържа двама души за обир и опит за ликвидиране

Обвиняемите И.И. и И.М са се пробвали да лишават сумата от 500 лв. от възрастен човек от град Стралджа

Спрямо причинителя е повдигнато обвиняване, за което се планува наказване отнемане от независимост от 3 до 10 години. Днес с разпореждане на прокурор, той е арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ". Продължава работата за изясняване и документиране на всички обстоятелства и условия по случая.

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков съобщи, че е формирано досъдебно произвеждане против вицепремиера и финансов министър Асен Василев за закононарушение по служба
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР