Полицията арестува 19-годишно момиче, отмъкнало кутия с дарения от църквата

...
Полицията арестува 19-годишно момиче, отмъкнало кутия с дарения от църквата
Коментари Харесай

Спипаха момиче, отмъкнало кутия с дарения от църквата в с. Богдан

Полицията арестува 19-годишно момиче, отмъкнало кутия с дарения от църквата в карловското село Богдан. В началото на седмицата е подхваната инспекция, откакто била открита неналичието на кутията от храма. Много скоро станало ясно, че създател на похищението е тийнйджърка, която направила признания пред проверяващите.

Униформените са спипали и 33-годишен техен познайник, отмъкнал от оптика в Сопот разнообразни типове очила на обща стойност към 5000 лв.. Разследването почнало по сигнал в края на януари. В хода на оперативните дейности криминалистите влезнали в дирите на крадеца. С полицейска заповед мъжът е арестуван за едно денонощие, а след това – наведен в ареста за 72 часа с разпореждане на наблюдаващия досъдебното произвеждане областен прокурор.

Бързо произвеждане е стартирано и против жителка на квартал „ Шекер махала “ в Пловдив, която е задържана за закононарушение с акцизни артикули. В дома ѝ служителите на реда разкрили 17 кг тютюн без български бандерол. Жената е с голям брой полицейски регистрации и осъждана.

През миналото денонощие на територията на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Пловдив са регистрирани 13 престъпни закононарушения, разкрити са 14.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР