Полиция издирва цяла нощ две малолетни деца, загубили се в

...
Полиция издирва цяла нощ две малолетни деца, загубили се в
Коментари Харесай

Две деца се загубиха в гора край Свиленград - издирваха ги цяла нощ

Полиция търси цяла нощ две малолетни деца, изгубили се в гора край Свиленград.

Инцидентът е станал към 16.00 часа през вчерашния ден. На тел. 112 бил подаден сигнал, че брат и сестра - 5-годишно момче 4-годишно момиче, са се изгубили, откакто преди този момент били тръгнали към бунище сред хасковското село Георги Добрево и град Любимец.

Децата живеели с родителите си в селото. Около 14.00 часа те тръгнали към сметището дружно с по-големия си брат на 11 години. Там те почнали да играят и да се гонят, като по-малките деца се отправили към близка гориста околност, а по-големия им брат тръгнал в друга посока. По-късно той ги потърсил, само че не съумял да ги открие и се върнал назад. През това време родителите на децата били в друго близко село. Сигнал за изгубването на децата бил подаден от 16-годишно момче, техен родственик.

Незабавно била основана организация по издирването им, в която взели участие всички полицейски чиновници от Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Свиленград и Участък " Полиция " в град Любимец, както и сътрудниците им от ГПУ-Свиленград. Издирването е траяло цяла нощ благодарение на две полицейски кучета.

Около 8.00 часа тази заран децата били открити в гората край село Ерусалимово във очевидно положително здравословно положение. Те ще бъдат обширно прегледани в локалната болница, а за случая ще бъдат известени обществените служби.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР