Полицейското семейство от Един за друг Маргарита и Кристиян разказаха

...
Полицейското семейство от Един за друг Маргарита и Кристиян разказаха
Коментари Харесай

Полицаите от „Един за друг” Марго и Кристиян са хванати с динамит на летище в Англия

Полицейското семейство от „ Един за различен ” Маргарита и Кристиян описаха в предаването на Гала кошмарна преживелица, която са претърпели на британско летище. Малко преди да влязат в предаването, те пътували с децата и родственици до Манчестър за мач на обичания си тим.

Българските чиновници на реда обаче били спрени на връщане на летището по съмнение, че са терористи. Причината за това била много сериозна - по чантата на бебешката количка на щерка им били засечени частици от динамит.



Положението станало много напечено, описаха Марго и Кристиян, а защитата на летището даже претърсили детето за експлозиви. В последна сметка ги пуснали и те съумели да си заловен полета за секунди. Семейството по този начин и няма пояснение по какъв начин частиците динамит попаднали по детската количка.

Маргарита и Кристиян признаха, че са отпаднали от „ Един за различен ” поради леко несериозното си отношение към игрите. „ Все едно бяхме отишли на зелено учебно заведение за възрастни ”, показа Марго.

„ Във вилата се научих да изгубвам ”, призна от своя страна Кристиян, който пое отговорността за загубата на двойката в телевизионното шоу.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР