Полицейските действия стартирали на 12 февруари от служители на сектор

...
Полицейските действия стартирали на 12 февруари от служители на сектор
Коментари Харесай

Служители на ОДМВР – Габрово разкриха лаборатория за производство на синтетични наркотици

 narko-15022018-6  narko-15022018-5  narko-15022018-4  narko-15022018-3  narko-15022018-2
Полицейските дейности стартирали на 12 февруари от чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при регионалната дирекция и сътрудниците им от РУ-Габрово, заяви Министерство на вътрешните работи. В частен парцел, в землището на с. Чукили, криминалистите задържали трима 30-годишни мъже от Габрово, директно след сбъднат развой по произвеждане на синтетични наркотични субстанции. Мъжете са хванати, до момента в който напускали парцела с лек автомобил „ Хонда “. У тримата са открити и конфискувани общо 189 грама метамфетамин. Водачът на автомобила бил тестван за приложимост на наркотични субстанции – техническото средство отчело позитивен резултат за метамфетамин.

В хода на процесуално – следствените дейности в парцела служителите на реда иззели туби с химически субстанции, нужни за производството на синтетични наркотични субстанции, колби, нивомери, помпи, термометри, защитни маски и дрехи и други Допълнително било открито, че единият от мъжете и 25-годишна жена от Габрово държат опиати в жилището й. Намерени и конфискувани са 3,905 грама метамфетамин и 187 грама марихуана.

За случая е известена Окръжната прокуратура – Габрово. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Двама от мъжете и дамата са арестувани с полицейска мярка за 24 часа, а на третия – ползвател на частния парцел, с прокурорско разпореждане е арестуван за 72 часа.

Работата по цялостното изясняване и документиране на случая продължава.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР