Полицейски служител от Харманли е самокатастрофирал с личната си кола,

...
Полицейски служител от Харманли е самокатастрофирал с личната си кола,
Коментари Харесай

Полицай от Харманли е катастрофирал, избягал е и се е заключил в дома си

Полицейски чиновник от Харманли е самокатастрофирал с персоналната си кола , а по-късно е избягал и се е заключил в дома си . Той е отказал да даде кръвна проба и се е държал надменно с сътрудниците си , предава „ bTV “.

Срещу служителя на реда има формирана дисциплинарна инспекция . Той е бил краткотрайно отхвърлен от работа . Има и още една инспекция отпреди месеци, която е за безредна пукотевица със служебното оръжие.

Официално от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи разясняват, че в 18:00 часа през вчерашния ден 33-годишен е подал сигнал в полицейското ръководство, че кола се е блъснала във вратата на гаража му , ситуиран в харманлийския квартал „ Изгрев “. Пристигналите на местопроизшествието униформени са установили, че по вратата на бетонния гараж има дисторция.

Свидетели описват, че на към 150 метра е бил открит и автомобилът, предизвикал злополуката и 48-годишният му лидер , който с изключение на, че е отказал кръвна проба за алкохол и опиати, не се е подчинил и на полицейско предписание да остане на място, влезнал е в блока си и се е заключил в жилището си.

На служителя на Министерство на вътрешните работи са били формирани три акта по Закона за придвижване по пътищата и 1 по Указа за битка с дребното безчинство.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР