Полицейски служител е починал, след като е бил застрелян в

...
Полицейски служител е починал, след като е бил застрелян в
Коментари Харесай

Стрелба в Лондон, има загинал полицай

Полицейски чиновник е умрял, откакто е бил убит в ранните часове на петък от мъж, арестуван в ареста в Кройдън, южен Лондон.

Според полицейско изказване сътрудници от полицията и фелдшери са оказали помощ на служителя на реда на местопроизшествието. По-късно обаче той умря от пострадванията си в болничното заведение.

На място е арестуван 23-годишен мъж, оповестиха от полицията. Той е в болница в сериозно положение от огнестрелна рана.

Столичната полицейска работа стартира следствие на ликвидиране.

Убийството на служител на реда е рядко събитие в Обединеното кралство, където полицията не носи рутинно оръжие.

По време на случая не са били употребявани полицейски огнестрелни оръжия, се споделя в полицейското изказване.

"Това е същински фрапантен случай, при който един от нашите сътрудници е изгубил живота си при най-трагичните условия.

Сърцето ми е ориентирано към фамилията му, сътрудници и другари ", сподели комисарят от столичната полиция Кресида Дик.

Според уеб страницата на английската полиция никой чиновник не е изгубил живота си при случай със пукотевица предходната година.

Последният чиновник на столичната полиция, изгубил живота си при насилствена офанзива, беше Кийт Палмър, който беше смъртоносно намушкан при терористична офанзива в английската столица през 2017 година

Министърът на вътрешните работи на Обединеното кралство Прити Пател съобщи, че съдбовната пукотевица по служител на реда е "тъжен ден за страната ни " и "ужасно увещание " за рисковете, пред които са изправени служителите на реда.

"Дълбоко съм шокирана и натъжена, когато узнавам, че столичен полицейски чиновник е бил убит и погубен при осъществяване на служебния си дълг ", сподели тя в изказване.

Остава неразбираемо от кое място килърът се е сдобил с оръжие, откакто се е намирал вътре в сектора. Предполага се, че когато е закаран в полицията, той е бил претърсен.

Пред Би Би Си някогашен контрольор позволи, че евентуално през днешния ден полицията се отнася безконтролно към претърсването на арестуваните, което води до такива последствия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР