Полицейски екипи извършват охранителна дейност в зоните с повредена или

...
Полицейски екипи извършват охранителна дейност в зоните с повредена или
Коментари Харесай

УЖАС: Мародери налазиха Царево

Полицейски екипи правят охранителна активност в зоните с развалена или унищожена благосъстоятелност на жителите, с цел да не се позволява мародерство в Царево, заяви Министерство на вътрешните работи. Властите наблюдават и дали ще се засилват свлачища в рисковите региони на общината.

Оттам показаха, че през миналата нощ не са регистрирани сигнали за бедстващи хора на територията на община Царево, няма данни и за такива в неопределеност.

Реклама

Екип на полицейското ръководство в Царево с граничен полицейски транспортен съд обикаля акваторията край Царево за определяне на рискови предмети, попаднали в морето. Движещи се пешком патрули правят обход по бреговата линия на къмпинг „ Арапя “ и „ Нестинарка “, като с изключение на за рискови предмети, наблюдават и за похищения против оставеното имущество на жителите.

Трафикът по пътя Синеморец – Ахтопол – Царево към момента се прави по обходен маршрут през къмпинг „ Нестинарка “. В по-късните часове се чака отваряне на главния път и възобновяване на трафика в естествен темп.

Българска телеграфна агенция напомня, че през днешния ден би трябвало да стартира разрушаването на моста, който стана причина за затваряне на правата, защото положението му не разрешава прекосяване на коли.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР