Полицейската е резултат от това, че полицията може да работи

...
Полицейската е резултат от това, че полицията може да работи
Коментари Харесай

Афузов: Акцията в Градец е резултат от това, че полицията работи спокойно

„ Полицейската е резултат от това, че полицията може да работи умерено “, сподели регионалния шеф на област Сливен Минчо Афузов. Той разяснява, че е дал цялостната си поддръжка на полицията в региона и разгласи, че няма да се толерира търговията с гласове в интерес на която и да е политическа партия. 

С цел секване на търговията с гласове полицейските чиновници към този момент са провели голям брой диалози със хора, които имат директно и непряко отношение към процеса, заяви регионалният шеф. 

" Идеята е да спрем хората, които желаят да повлияят върху резултата в една или друга посока ".  

Афузов сподели още, че на предходни избори е имало предписание да бъдат арестувани полицейски разработки, свързани с заплатен избор. 

" Имало е предписание да се задържат нещата, да се изчакват, да се търси още информация, да се търси в допълнение информация. Не мога да кажа кой съответно и не съм се интересувал. Било е и на местно, и на национално ниво ". 

Той разяснява, че на локално равнище Областна администрация работи доста добре с Окръжна прокуратура за обезпечаването на почтени избори.  

" Получихме увещание за тотална поддръжка на нашите старания. Много от това, което сме си говорили тогава, че ще се прави, към този момент се осъществя от тяхна страна ".  
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР