Полицейска служителка е загинала при нападение от въоръжен мъж във

...
Полицейска служителка е загинала при нападение от въоръжен мъж във
Коментари Харесай

Полицейска служителка загина при нападение от въоръжен мъж във френския град Рамбойе



Полицейска служителка е починала при нахлуване от въоръжен мъж във френския град Рамбойе. Нападателят е премахнат на място.

Поредният за Франция трагичен случай е станал в ранния следобяд в самия полицейски сектор на град Рамбойе, на запад от Париж: мъж, въоръжен с нож, е съумял да проникне в постройката и да рани смъртоносно полицейска служителка, преди нейните сътрудници да съумеят да се намесят. Жертвата, прободена в гърлото, е починала на място макар незабавната интервенция на " Спешна помощ ", както оповестява пред медиите прокурорът на регионалния град Версай.

Нападателят също е умрял от пукотевица по време на залавянето му. Той е бил 36-годишен, от тунизийски генезис и е живеел във Франция от 2009 година и не е прочут на полицията.

На мястото на драмата към този момент се намира вътрешният министър Жерал Дарманен. Обстоятелствата се обясняват, прокуратурата на Версай е сезирана по случая, който е проучван от антитерористичния отдел, без към този момент да е разгласен за атентат..

Това е трето нахлуване във френския департамент Ивелин, след убийството на двама служители на реда в Манянвил през 2016 година и атентата против учителя Самюел Пати предходната година.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР