Полицаят от Ловеч Йордан Петков, по-известен като Данчо Катаджията, е

...
Полицаят от Ловеч Йордан Петков, по-известен като Данчо Катаджията, е
Коментари Харесай

Нова ТВ: Данчо Катаджията е уволнен дисциплинарно

Полицаят от Ловеч Йордан Петков, по-известен като Данчо Катаджията, е уволнен дисциплинарно, оповестява " Нова телевизия ". Това се случи публично със заповед на министъра на вътрешните работи с дата 15 април.

За уволнението му се заприказва, още когато бе арестуван, само че заповедта идва няколко дни след отсреаняването на неговия сътрудник Иван Иванов от ловешката „ Пътна полиция “.

Иванов също стана прочут с това, че е дясната ръка на нашумелия от следствие на NOVA ловешки служител на реда - Данчо Катаджията. След серия от репортажи стана ясно, че двамата са в близки връзки. Петков и Иванов вземат участие и в скандалния клип със свалянето на номерата на семейство в Луковит.

От 21 февруари Данчо Катаджията е под домакински арест, откакто Окръжен съд - Ловеч промени определението на Районен съд и го пусна от ареста. От няколко репортажа на екип на NOVA стана ясно, че той е разследван за насила, данъчни закононарушения, търговия с въздействие и други закононарушения. Показан бе и високият стандарт на живот на Данчо Катаджията, както и бизнесът, който върти в Ловеч и прилежащи села. По закон това му е неразрешено, защото е чиновник на полицията.

Разследването против Петков и Иванов продължава.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те също търсят сензации и драматизъм, тъй като това им носи посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР