Полицаят ми обясни, че жената зад волана е сбъркала педалите

...
Полицаят ми обясни, че жената зад волана е сбъркала педалите
Коментари Харесай

Абсурд! Кола прелетя от паркинг в Пловдив и кацна върху друга

Полицаят ми изясни, че дамата зад кормилото е сбъркала педалите и в случай че не беше моят автомобил, щеше да стигне до блока, сподели Ванислав Дамянов

Автомобил прелетя от един паркинг в Пловдив и кацна върху кола от прилежащ. Собственикът на потърпевшото возило Ванислав Дамянов показа пред бТВ, че когато служител на реда от Пето районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в града под тепетата му се е обадил, с цел да го осведоми за неуместния случай, не можел да повярва. 

Точно в 9 часа ми се обади служителят на реда и ме помоли да дойда на место, с цел да видя какво се е случило с автомобила ми, върху който бил кацнал различен, прецизира той.

„ В първия миг помислих, че може да е някаква доста нелепа смешка, тъй като знам къде съм паркирал и че колата ми е висок и такова осъществяване, каквото видях, откакто дойдох, не съм си и представял, че може някой да направи “, посочи Дамянов.  

„ Полицаят ми изясни, че шофьорка на различен автомобил е объркала педалите на газта и спирачката. Така е прелетяла и е кацнала върху колата ми “, прибавя той.

„ Автомобилът, върху който бе паркиран различен, е със счупено стъкло и сплескан челен похлупак. Деформиран е и таванът “, сподели посочи кореспондентът Райна Зайкова. 

„ Това, което е помогнало колата от единият паркинг да прелети до другия, е насъбраната пръст и трева. Послужили са като трамплин “, изясни тя. 

Жената ми сподели единствено, че съжалява, споделя Венислав Дамянов. 

„ Ако не беше колата ми, евентуално дамата зад кормилото с това ускоряване, което е дала, щеше да прелети до блока непосредствено. За наше благополучие вредите са единствено материални “, разяснява той.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР