Полицай, ранен при неуреден обир, каза, че тя и нейният

...
Полицай, ранен при неуреден обир, каза, че тя и нейният
Коментари Харесай

Процесът на Шарън Бешенивски: Полицай, ранен при неудачен обир, казва, че „не са имали шанс“

Полицай, ранен при безреден грабеж, сподели, че тя и нейният „ ужасяващ “ сътрудник „ не са имали късмет “, когато те бяха убити от крадци.

PC Шарън Бешенивски беше убита, а нейната колежка Тереза ​​Милбърн ранена по време на несполучлива акция против туристическа организация през ноември 2005 година Майката стана седмата настояща жена служител на реда, убита през службата във Англия. Изявлението на Тереза ​​беше прочетено пред правосъдните заседатели в съда в Лийдс тази заран.

Тя описа по какъв начин сътрудника й „ спря в смут “, когато беше убита, когато крадци избягаха от мястото на престъплението. ПК Милбърн следи сътрудника си да се свлича на земята, преди самата тя да бъде ударена от патрон с „ невероятна мощ “. Офицерът описа по какъв начин са били невъоръжени, когато са били убити: „ Не им предложихме мощ, нямахме време да извадим палките си или CS газ и другояче бяхме невъоръжени.

„ Нямахме късмет, в случай че беше размахал револвера към нас и ни беше дал някакво предизвестие, тогава просто щяхме да си тръ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР