Полицай от Пловдив е обвинен за участие в застрахователна измама

...
Полицай от Пловдив е обвинен за участие в застрахователна измама
Коментари Харесай

Замесиха полицай в застрахователна измама за 90 бона


Полицай от Пловдив е упрекнат за присъединяване в застрахователна машинация в размер на 90 000 лева.  Той оказал помощ на собствен прочут да преметне компанията след настъпила злополука вследствие на здрав разгулен запой.

Полицаят и притежателят на скъпия джип са с ограничения парични гаранции в размер на 10 000 и 3000 лв., заяви наблюдаващият прокурор Димитър Костов.

" Служителят на реда е спомогнал на разположение, направило закононарушение, да бъде скрито и да прибегне към машинация ", разяснява шефът на Районната прокуратура в Пловдив Чавдар Грошев.

Случаят бил развързан в продължение на цяла година.

В средата на декември 2021 година притежателят на скъпия автомобил, въпросният чиновник на реда и още един се събрали на разпивка. Почерпили се крепко. Притежателят на колата дал ключовете на третия съпияч и той направил злополуката до Първомай.

Собственикът позвънил на служителя на реда за подпомагане. Той обаче знаел, че след приложимост на алкохол при настъпило произшествие, застрахователят не изплаща каско. И дал съвет на мястото на авариралата кола да отиде различен и да каже, че той е бил зад кормилото.
 
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР