Полицай от Олбани, Ню Йорк, беше прострелян рано в сряда,

...
Полицай от Олбани, Ню Йорк, беше прострелян рано в сряда,
Коментари Харесай

Олбъни, Ню Йорк, полицай, застрелян в „засада“ по време на опит за спиране на трафика; заподозрян мъртъв: официални лица

Полицай от Олбани, Ню Йорк, беше прострелян рано в сряда, откакто се опита да спре транспортно средство, преди да отвърне на огъня, убивайки водача, оповестиха управляващите.

Началникът на полицията Ерик Хокинс сподели, че служителят на реда е бил очевидец на превишаваща скорост транспортно средство малко преди 12:30 ч. Последвало малко гонене и водачът отказал да спре, сподели Хокинс. Малко по-късно служителят на реда видял транспортното средство, паркирано около пътя.

Полицаят, както разкриват записите от носената му на тялото камера, се доближил до транспортното средство. Когато бил на към 5 фута, водачът излязъл от колата и „ неотложно “ почнал да стреля по служителя на реда, като го улучил в горната част на бедрото.

Полицаят неотложно отвърна на огъня, удряйки обвинения, сподели Хокинс.

Както служителят на реда, по този начин и обвиненият са превозени до болничното заведение на медицинския център в Олбъни. Заподозреният е разгласен за умрял в 1:13 ч. Полицаят е опериран и по-къ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР